Bli samarbetspartner till Konkral

Få tillgång till alla proffssidor så att du kan läsa vidare och ta del av all information. Du förbinder dig inte till något och det är helt kostnadsfritt.

 (valfritt)

Genom att klicka på knappen nedan godkänner du villkoren.

Logga in Glömt lösenordet?

Konkral Microcement

Om du vill erbjuda dina kunder Konkral Microcement är du välkommen att fylla i formuläret så skickar vi gärna provbitar och ett testkit så att du själv kan testa produkten. Du är såklart också välkommen att besöka oss på på Gamla Borrebackevägen 57 i Tygelsjö. Vi erbjuder också utbildningssessioner i hur man lägger våra produkter.

När du samarbetar med oss tillhandahåller vi dig med mindre och större provbitar så att du enkelt och på ett snyggt sätt kan visa Konkral för dina kunder. Vi finns här för dig och kommer alltid att supportera med konkurrenskraftiga priser, kunskap och fantastiska produkter.

Jobba med oss

Microcement har varit populärt i södra Europa i många år, men det är först nyligen som det har blivit populärt i Sverige och Skandinavien.

Konkral Microcement är en produkt som gör att du kan få ett betongliknande utseende och känsla på vilken yta som helst, t ex. golv, väggar och möbler. Eftersom vår microcement kommer färdigblandad och redan infärgad är den perfekt för bygg-, måleri, golv- och badrumsfirmor då den sparar tid och därmed pengar. Bra för både dig och din kund!

Våra produkter är lätta att lära sig och enkla att arbeta med.